Valokuvaaja Pilvi Palonen-Comber - Ella Olivia Photography
Olen itseoppinut valokuvaaja, yrittäjä, äiti ja vaimo. Koulutukseltani olen matkailualan ammattilainen. Opiskelin Englannissa Leedsin yliopistossa BA (Hons) Tourism Management tutkinnon ja valmistuin vuonna 2000. Asuin Englannissa kaiken kaikkiaan 14 vuotta ja työskentelin useissa eri työtehtävissä matkailualan yrityksissä ennen kuin perustin oman yritykseni Suomen Mökkivuokraamo / Finland Cottage Rentals vuonna 2004. Yritykseni markkinoi vuokrattavia loma-asuntoja ympäri Suomea kotimaisille ja kansainvälisille matkailijoille vuosimaksua vastaan. Yritykseni sivustot löytyvät osoitteista https://mokkivuokraamo.fi ja https://finlandcottagerentals.com. 
Toimin päätoimisesti yllä olevan markkinointiyritykseni parissa, mutta sivutoimisesti olen toiminut myös valokuvaajana vuodesta 2018. Ella Olivia Photographyn päätoimiala on vuokramökkien ja loma-huoneistojen valokuvaus esim. kohteen omalle verkkosivustolle tai kohteen välittäjän varaussivustolle. Sisä- ja ulkokuvien lisäksi otan kohteesta tarvittaessa myös laadukkaat ilmakuvat dronella eli kuvaushelikopterilla. Tilaustöiden lisäksi kuvaan mielelläni omia lapsiani, lemmikkejäni ja kaunista kotimaatamme.
Minulla on kolme ihanaa lasta, kaksi leppoisaa kissaa ja yksi englantilainen aviomies. Olen kaksikielinen ja puhun suomen lisäksi englantia sujuvasti. Luonteeltani olen ystävällinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Asun perheineni Joensuussa. Valokuvauksia teen päätoimeni ohella ensisijaisesti Itä-Suomessa, mutta aika ajoin kuvailen mökkejä ja loma-huoneistoja myös muualla Suomessa (esim. Tahkolla, Rukalla, Ukkohallassa ja Ylläksellä).
Jos haluat tilata valokuvauksen, ota ystävällisesti yhteyttä minuun joko sähköpostilla osoitteessa ellaoliviaphoto@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella, jonka löydät yhteystiedot sivulta.

Valokuvaaja Pilvi Palonen-Comber / Ella Olivia Photography
Takaisin ylös