Valokuvaaja Pilvi Palonen-Comber - Ella Olivia Photography
Olen itseoppinut valokuvaaja, yrittäjä, äiti ja vaimo. Koulutukseltani olen matkailualan ammattilainen. Opiskelin Englannissa Leedsin yliopistossa BA (Hons) Tourism Management tutkinnon ja valmistuin vuonna 2000. Asuin Englannissa kaiken kaikkiaan 14 vuotta ja työskentelin useissa eri työtehtävissä matkailualan yrityksissä ennen kuin perustin oman yritykseni Finland Cottage Rentals / Suomen Mökkivuokraamo vuonna 2004.
Olen toiminut yrittäjänä tästä eteenpäin ja toimenkuvaani on kuulunut alusta lähtien välityksessämme mukana olevien lomamökkien valokuvaus. Vuonna 2018 perustin mökkivälityksemme rinnalle valokuvauspalvelu Ella Olivian tarjotakseni mökkien valokuvauspalvelua myös muille kuin yhteistyökumppaneillemme. Pian lisäsin valokuvauspalveluni tarjontaan myös myytävien asuntojen kuvaukset sekä ilmakuvaukset dronella. Vapaa-ajallani kuvaan mielelläni myös omia lapsiani, lemmikkejäni, luontoaiheita ja matkakertomuksia.
Minulla on kolme ihanaa lasta, kaksi leppoisaa kissaa ja yksi englantilainen aviomies. Olen kaksikielinen ja puhun suomea ja englantia yhtä hyvin. Luonteeltani olen ystävällinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Asun perheineni Joensuussa. Valokuvauksia teen ensisijaisesti Itä-Suomessa, mutta aika ajoin kuvailen mökkejä myös muualla Suomessa (esim. Tahkolla, Rukalla, Syötteellä, Levillä ja Ylläksellä).
Jos haluat tilata minulta valokuvauksen, ota ystävällisesti yhteyttä joko sähköpostilla ellaoliviaphoto@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella, jonka löydät yhteystiedot sivulta.

Valokuvaaja Pilvi Palonen-Comber / Ella Olivia Photography
Takaisin ylös