Englanninkielen supersankarit kaikkiin projekteihin
Kaksikieliseltä suomalais-englantilaiselta tiimiltämme tilaat helposti ja luotettavasti isot ja pienet suomi-englanti ja englanti-suomi käännökset, englanninkielisen tekstin huolellisen oikoluvun tai vaikka englanninkielisen voice-overin tai tekstityksen itse tekemääsi videoon. Meiltä saat jopa syntyperäisen englantilaisen oman podcastisi juontajaksi.
Käännöstyöt ja oikoluku
Haluatko omat verkkosivusi englanninkielelle käännettynä tai tarvitseeko yrityksesi englanninkielisen esitteen tai esim. lehdistötiedotteen? Meiltä saat tilattua laadukkaan suomi-englanti käännöksen, jonka teksti on sujuvaa, luontevaa ja kieliopillisesti virheetöntä. Teemme kaikki käännöstyöt huolellisesti tekstin yksityiskohtiin paneutuen ja varmistamme, että englanninkielinen käännös vastaa mahdollisimman tarkasti alkuperäistä tekstiä sekä viestiltään, sanavalinnoiltaan että tyyliltään.
Katso alta näytteitä englanninkielisistä verkkosivuista ja lehdistötiedotteista, jotka ovat meidän tiimin käsialaa.

Visit Karelia, Stories of Sustainability sarja (käännökset):
Kelluu lehdistötiedote (käännös):

University of Eastern Finland, Experiences of Studying Photonics artikkeli (oikoluku):
Videoiden voice-overit, tekstitykset ja podcastit
Onko sinulla tai yritykselläsi markkinointivideo, jonka haluat esitellä myös kansainväliselle yleisölle? Tai onko sinulla podcast, johon tarvitset syntyperäisen englanninkielisen juontajan? Tiimistämme löytyy äidinkielenään englantia puhuva mies, joka omaa miellyttävän, selkeän ja helposti ymmärrettävän puheäänen. Autamme mielellämme myös englanninkielisen voice-overin tai tekstityksen editoimisessa, jotta englanninkielinen voice-over tai tekstitys saadaan mahdollisimman luontevaksi ja sujuvaksi.
Katso alta näytteitä tiimimme tekemistä video voice-overeista ja tekstityksistä.
Smart East: Smart Specialisation in North Karelia (käännös ja voice-over):
Facts about North Karelia (käännös ja voice-over):
Sydänkarjala experieces - Travel video (käännös ja tekstitys):
Meidän tiimi
Ystävällinen ja luotettava tiimimme tarjoaa laadukkaita englanninkielisiä palveluja kohtuuhintaan ja tiukallakin aikataululla. Yrityksemme sijaitsee Joensuussa, mutta otamme mielellämme vastaan töitä koko Suomen alueelta ja ulkomailtakin. 
Matthew: "Despite being an Englishman through and through, I think Finland is the bees’ knees. This forest-covered land has been my home since 2010 and I am proud to be officially Finnish. I am an entrepreneur, writer and an enthusiastic eater of Karelian pies."
Pilvi: "Olen Englannissa 14 vuotta asunut kaksikielinen matkailualan ammattilainen, yrittäjä ja valokuvaaja. Töiden ohella toimin kolmen lapsen äitinä ja kahden adoptiokissan palvelijana. Vapaa-ajalla kirjoitan kirjaa, valokuvaan ja unelmoin leppoisista eläkepäivistä Kreikassa." 
Pilvi
Pilvi
Matthew
Matthew
Yhteydenotot
Pyydämme yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen ellaoliviamedia@gmail.com. Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.
Lähetä
Kiitos yhteydenotostasi! Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.
Takaisin ylös