Rekisterin ylläpitäjä ja yhteyshenkilö
Pilvi Palonen-Comber / Ella Olivia Photography, Y-tunnus 2020050-1
Loimolankatu 17, 80200 Joensuu
ellaoliviaphoto@gmail.com
puh: +358 45 221 7035
Rekisterin nimi
Ella Olivia Photography asiakasrekisteri
Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on Ella Olivia Photography asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Henkilötietoja käsitellään vain henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
Rekisterin sisältö
Asiakkaan nimi ja osoite
Asiakkaan sähköpostiosoite

Asiakkaan puhelinnumero
Kuvattavan kohteen nimi ja osoite

Tilatun kuvauksen päivämäärä ja muut tiedot
Rekisterin tietolähteet
Asiakkaan itsensä luovuttamat tiedot tilauksen yhteydessä.
Henkilötietojen luovuttaminen ja suojaus
Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Ella Olivia Photographyn hallussa. Tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle, muulloin kuin lainsäädännön niin velvoittaessa.
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisteriä ylläpidetään pilvipalvelussa, johon kirjaudutaan käyttäjätunnuksella sekä salasanalla.
Tarkastusoikeus
Asiakkaalla on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, vaatia virheellisen tiedon oikaisua, kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinoinnissa sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiin ellei laissa muuten määrätä.
Tarkastuspyyntö tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen ellaoliviaphoto@gmail.com.
Evästeet
Google Analytics kerää käyttäjäkokemuksen parantamisen vuoksi anonyymiä tietoa Ella Olivia Photographyn nettisivujen käytöstä evästeiden avulla.
Takaisin ylös